Juli-Carbon-Laser-Peeling.jpg

Carbon laserbehandeling

€99: 1 sessie
€207: 3 sessies
€299: 5 sessies

De Carbon Laser Peel, ook gekend als de Hollywood Peel, is één van de meest efficiënte behandelingen voor een jonge, frisse en egale huid. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar na slechts één behandeling. De huid wordt gestimuleerd om collageen en elastinevezels aan te maken.

Het effect is een zichtbaar strakkere, jongere huid zonder fijne lijntjes. Carbon Laser Peel is ook zeer efficiënt voor het bestrijden van acné, acné-littekens, grove poriën, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden.


Bovendien is de Carbon Laser Peel veilig en pijnloos! Dus waarom zou je het niet doen?! ​


Hoe lang duurt de behandeling? Ongeveer 15 minuten. ​


Is de behandeling effectief tegen grove poriën?

Het is zeer effectief tegen grove poriën. ​


Werkt de Carbon Peeling effectief tegen rimpels? Jazeker! Deze verminderen na enkele behandelingen. ​


Kan dit als gewone gezichtsbehandeling toegepast worden? Ja, dat kan, ik adviseer om dit om de 4 weken te doen. De Carbon Peeling is gezond voor de huid dankzij de dieptereiniging.


Hoe snel kan ik terugkomen voor een tweede beurt? Je kunt de behandeling om de 4 weken toepassen.


Hoe lang kan ik na de behandeling niet zonnen? Je mag na de behandeling 48 uur niet in de zon of onder de zonnebank en moet minstens een week factor 50 gebruiken. ​


Hoe snel zie ik resultaat? Na een behandeling zie je al verschil, maar voor optimaal resultaat raden we drie behandelingen aan.


​Hoe zie ik eruit na de behandeling? Helemaal normaal. Het gezicht wordt na afloop gereinigd en vervolgens kun je de huid insmeren

met vochtregulerende crème die de huid herstelt. ​​


Werkt het ook tegen acnelittekens? Ja, dit werkt zeer goed tegen acnehuid. Het is wel belangrijk om elke 4 weken een nieuwe behandeling te doen.


Contra-indicaties

Geen zonnebank twee dagen ervoor of erna

Personen die filler of botox hebben geplaatst, moeten minstens twee weken wachten voordat ze deze behandeling laten toepassen!

Contact