top of page
led.jpg

LED Therapie

€30 - €35 - €40

Weinig tijd en geen zin om veel uit te geven? Maar je wil toch een goede huidverzorging?
Dan is dit de oplossing!

PIJNLOOS!!!

LED therapie maakt gebruik van kleur golflengtes van zichtbaar licht die specifieke verjongende prestaties in de huid hebben.

Huidcellen hebben het vermogen om licht te absorberen en te gebruiken als een energiebron voor de reparatie en verjonging van beschadigde brandstofcellen of bacteriën te doden. Het is een natuurlijke biochemische reactie vergelijkbaar met die van plantaardige fotosynthese.


Voordelen van deze behandeling met Led licht welke klinisch bewezen zijn:


- Cellen herstellen en verjongen sneller
- Huidveroudering verminderen en vertragen
- Verwijderen van acne en onzuiverheden
- Pigmentvlekken verminderen
- Zonschade herstellen
- Roodheden en een onrustige huid worden kalmeren
- Rimpeltjes en fijne lijntjes verminderen
- Werkt tegen een vale rokershuid en geeft deze weer een boost en energie
- Littekens en wondgenezing versneld en verbeterd
- Perfect voor rosacea, eczeem en psoriasis
- De huid krijgt zijn jeugdigheid terug en ziet er stralend gezond uit
- De huid is beter gehydrateerd en gevoed
- Lichttherapie bevordert ook een gevoel van welzijn en helpt om de stress en spanningen van het dagelijkse leven te verlichten!
- Perfect om het herstel te bevorderend na laserbehandelingen, peelings, microdermabrasie, cosmetische ingrepen en microneedling


Blauw licht

Wordt in-gezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die een belangrijke rol speelt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen.


Rode en groene LED

Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken (groene LED), zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.
Verkleint de poriën en vermindert zwarte puntjes.


Gele LED


Deze golflengte dringt tot een diepte van 30 tot 40 mm door, waardoor het effectief werkt voor botten, gewrichten en ook voor dieperliggende spierproblemen.
Het zorgt voor herstellende energie en een verbeterde doorbloeding, waardoor ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing wordt bevorderd.


PRIJS?


ALLE SESSIES WORDEN VOORAFGEGAAN DOOR EEN REINIGING VAN DE HUID EN BEËINDIGD MET EEN KALMERENDE BALSEM

× 30€/zuivere led sessie met kleur van led naar keuze/nood van de huid (20 minuten)

× 35€/sessie in combinatie met een collageenserum of rejuvation serum (20 minuten)
>huidverstrakking

× 40€/sessie met een peeling (FRUITZUURPEELING OF DODE ZEE PEELING) (20 minuten)
> Deze peeling masker reinigt diep, zuivert en balanceert de huid met een aangename dikke romige textuur, op basis van natuurlijke Dode Zee modder verrijkt met aloë vera, kamille, groene thee, vitamine E en actieve Dode Zee mineralen. Het masker reinigt de huid zonder uit te drogen, vernieuwt de poriën, verbetert de bloedsomloop en absorbeert de overtollige olie en resten van make-up. Het zal de huid textuur verbeteren en zal zorgen voor een verjongde en evenwichtige huid met een matte, gladde en ontspannen uitstraling. Het masker draagt bij tot de meest efficiënte absorptie van de essentiële schoonheidsbestanddelen . Het resultaat: jongere, evenwichtige, schone en rustige huid. Het is geschikt voor alle huidtypes.

Contact
bottom of page