top of page

PCA behandelingen

Prijzen zie lijst onderaan.
De post procedure kit is verplicht aan te kopen als je de 1ste maal deze behandeling doet behalve bij de niet aangeduide behandelingen

PCA skin


Op zoek naar echte niet-invasieve oplossingen voor uw huidprobleem zoals acné, couperose, rosacea, pigmentvlekken, verslapping, vale tint, rimpelvorming?

En een facelift is een stap te ver?

PCA skin heeft deze oplossingen : verbeterde jessnerpeeling, gemengde TCA peelings, retinol peelings met 4 en 6% pure retinol en therapeutische maskers.

PCA skin is populair bij Amerikaanse sterren vanwege hun doeltreffendheid. PCA Skin producten zijn parabenen-vrij, bevatten geen minerale oliën, synthetische geur- of kleurstoffen en worden niet getest op dieren. Bij deze behandelingen ligt de nadruk niet zo zeer op welzijn en ontspanning maar op effectief aanpakken van het huidprobleem. Eerder te vergelijken met een medische verzorging dan een esthetische verzorging.

Bij een PCA skin peeling is er geen downtime, u kan onmiddellijk uw dagelijkse bezigheden hervatten.

Het verschil tussen een chemische peeling uitgevoerd door een arts waarbij enkel de huid afschilfert en een PCA skinpeel is: dat bij een PCA skinpeel progressief gewerkt wordt met respect voor de ecologie van de huid. Naast het afschilferen van de dode huidcellen worden tegelijkertijd versterkende ingrediënten in gesluisd. Door deze geleidelijke benadering bekomt men een gezonde en mooie huid.

De behandelingen kunnen om de 4 weken worden toegepast.

Waarom pas na 4 weken?

Om de huid de tijd te geven om de cellen te vernieuwen, de huid op te bouwen.

Uiterst belangrijk is de nabehandeling.


Thuis dient verder gewerkt en verzorgt te worden met de PCA skin producten om zo tot het gewenste resultaat te komen.

ENKELE VOORBEELDEN VAN DE PCA BEHANDELINGEN

(samen kijken we wat u gezicht nodig heeft en wat uw wensen zijn)

Therapeutic Mask


Doelgerichte therapeutische behandelingen aangepast aan huidtype en /of probleem Wetenschappelijk geformuleerde maskers met huidcorrigerende ingrediënten.

Detox Deep Pore Treatment


Deze actieve samenstelling is uitstekend om alle huidtypes te ontgiften. Het dringt diep door in de huid, lost vuil op, verweekt mee-eters, doodt bacteriën, vermindert ontstekingen, grove huidstructuur en laat de huid er weer schoon en fris uitzien.

Ideaal voor het verwijderen van de “zwarte puntjes”

Perfecting peel

Perfecting peel is een unieke peeling formule ter behandeling van alle huidproblemen: huidveroudering, pigmentatieproblemen, gevoelige en vette huiden. Deze zachte alfa hydroxzuuroplossing verbetert de oppervlaktetextuur en fijne lijntjes, terwijl ze ook een effen huidteint helpt te bevorderen. Deze veelzijdige en huidverhelderende behandeling is een uitstekende optie voor gevoelige huid en mensen die geen nawerkingen willen ondervinden.

(geen afterpeelset nodig)

65€/behandeling

PCA Skin Peels Resultaatgerichte gemengde chemische peels voor alle huidtypes.


Ook de meest gevoelige, ongeacht etnische herkomst of huidconditie

Jaarlijks worden meer dan een miljoen PCA peels uitgevoerd wereldwijd.

Vooruitstrevende technologie voor stabiliteit van de ingrediënten en penetratie in de huid.

Optimale efficiëntie dankzij Omnisome Delivery System: een transdermaal delivery system dat gebruikt wordt in medicatie en garant staat voor een optimale werkzaamheid.

Er zit wetenschap achter elk product en elke behandeling.

Deze huidvriendelijke en toch effectieve peels zijn geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peels.

De samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien

Retinol Peel


Deze actieve Retinoïdebehandeling is geschikt voor een huid die behoefte heeft aan anti-aging.

Ze verzacht, verheldert en egaliseert de huidskleur door een versnelde celvernieuwing.

Deze behandeling verhoogt de exfoliatie en sluit lichtjes de huid af om opname van vitamines, antioxidanten en rijke actieve stoffen in de huid te versterken voor optimale resultaten.

We hebben nog veel meer behandelingen aangepast aan u huid maar veel te veel om hier neer te pennen.

Samen kijken we wat voor jouw huid de beste behandeling is!

PCA PEEL PRIJSLIJST

PCA%20prijslijst%20afbeelding_edited.jpg
bottom of page