top of page

Lashlift

Eén blik zegt meer dan duizend woorden…!


Het hebben van lange en vooral mooie gelifte wimpers staat daarom hoog op het verlanglijstje van veel vrouwen.


De Lash Lifting-methode zorgt na slechts 1 behandeling van ca. 45 minuten, gedurende minimaal 6 á 8 weken voor een opvallend open blik en optisch grotere ogen met lange en mooi gelifte, natuurlijke wimpers. Dit alles, zonder dat u een wimperkrultang of dikke lagen mascara dient te gebruiken!


Hoe werkt deLifting?


De Lash Lifting-methode is een behandeling voor de eigen (natuurlijke) wimpers, waarbij er dus géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers of losse wimperextensions.

Bij deze nieuwe behandeling, die inmiddels een ware rage is bij vele bekende nationale én internationale sterren, worden de natuurlijke wimpers gelift.

De wimpers worden eerst omhoog gezet met behulp van een zachte siliconenpad (een soort schildje gemaakt van siliconen) en worden vervolgens door middel van een laagje ‘coating’ bij de wimperaanzet met een speciale gelformule gefixeerd.

Hierdoor worden de wimpers effectief gelift vanaf de wimperaanzet, hetgeen zorgt voor een mooie open blik met opvallend lange en perfect gespreide natuurlijke wimpers.

Door de wimpers te verven, krijgen ze direct een mooie zwarte kleur en wordt uw blik nog intenser.


Gedurende 6 tot 8 weken optisch grotere ogen met mooie lange en gelifte wimpers!


De behandeling laat uw ogen optisch vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling.


Het effect blijft minimaal 6 weken zichtbaar. Bij sommige mensen zelfs 8 weken, maar dit hangt af van hoe snel uw (wimper)haar groeit.


In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een krultang en zijn ze ook zónder mascara mooi lang en perfect gelift.


De voordelen:


Geschikt voor zowel voor lange als korte natuurlijke wimpers

Gemiddeld 6 weken plezier van uw lashlift!

Een opvallend open, frisse en jeugdige oogopslag

Uw ogen lijken optisch veel groter

Uw wimpers voelen licht en natuurlijk aan

Een relatief snelle behandeling

Niet schadelijk voor uw eigen wimpers Mooie natuurlijke en lange wimpers, ook zonder het gebruik van mascara Uw wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig


De methode is bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Deze behandeling heeft achteraf 24 uur nodig om goed te fixereren. Het is vanwege deze periode niet aan te raden om de behandeling té kort voor het slapen te ondergaan.


De eerste 24 uur na uw behandeling:


Geen water gebruiken in de buurt van de ogen

Geen oogmake-up aanbrengen

Geen oogcrème gebruiken

Niet wrijven in uw ogen


De eerste 48 uur na uw behandeling:


Geen sauna, zwem- of stoombad


Om vervolgens optimaal resultaat én plezier van uw lashlift te hebben, is het van belang om rekening te houden met volgende aandachtspunten:


Verwijder dagelijks uw make-up voor het slapen gaan

Kam uw wimpers steeds van onderaan de wortel richting de puntjes.

157049705_515612842739351_78494135682401
Lashlift: Diensten
bottom of page